HÍREK

Már 40 ezren vettek fel fogyasztóbarát személyi kölcsönt

Megközelítőleg már 40 ezer ügyfél kötött fogyasztóbarát személyi hitelszerződést (MFSZH), az új értékesítések volumenének negyede ehhez a konstrukcióhoz kötődik. Az MFSZH hiteldíja átlagosan 1,3 százalékponttal alacsonyabb az egyéb piaci termékeknél, s az ügyfelek hosszabb futamidőre, nagyobb kölcsönösszeggel veszik igénybe. A jegybanki vizsgálatok szerint a fogyasztóbarát személyi hitelek döntő részét szabályosan, a pályázati kiírásnak megfelelően kínálják a bankok.

2022. április végéig közel 40 ezer fogyasztó vett fel Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt (MFSZH), amelynek folyósított állománya megközelítette a 140 milliárd forintot. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint az egyéb személyi kölcsönök átlagos 14,5 %-os teljes hiteldíjmutatójával (THM) szemben az MFSZH -konstrukciók jóval olcsóbban, 13,1 %-os hiteldíjjal érhetők el.

A fogyasztók bizalmát is jelzi, hogy az MFSZH konstrukciót átlagosan négy hónappal hosszabb futamidőre (6,7 év), illetve a piaci konstrukciókhoz képest közel dupla hitelösszeggel (4,1 millió forint) igénylik az érintett ügyfelek. A 2021 elejétől elérhető MFSZH-termékeket immár hat bank, illetve banki fióktelep kínálja, s az újonnan kihelyezett személyi kölcsönök negyede (egyes piaci szereplőknél viszont akár 35-45%-a) MFSZH konstrukció.

Lakásvásárlás, felújítás, tanácsadás?

Zöldhitel Csoporttal zöld út a megoldáshoz!

A Zöldhitel Csoport szakértői segítséggel, kamatkedvezmény javaslatokkal, hatékony és gyors hiteligénylési folyamattal támogatja az új lakásba, családi házba költözőket, felújítást tervezőket. További információ és segítség a www.zoldszemelyikolcson.hu oldalon vagy a 06303426308-as telefonszámon.

#MNB #zoldszemelyikolcson #bank #zöldhitel #szakértői támogatás
Forrás: Portfolio, www.zoldszemelyikolcson.hu

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

ATM
ATM

Készpénz befizetése ATM-be

Nem minden banknál van lehetőségünk lakossági ügyfélként igénybe venni az ATM-be való befizetést, illetve nem minden ATM-ben van lehetőségünk készpénz befizetésre. Fontos tudnivalók: A bankjegyeket

TOVÁBB OLVASOM »
időpontfoglalás
időpontfoglalás

Időpontfoglalás a bankfiókba

A  legtöbb banknál online egyszerűen foglalhatunk időpontot személyes ügyintézéshez. Persze lehőség van telefonos időpontfoglalás -ra is. Online foglalás menete ( általános ): A bank internetes/mobilbankos

TOVÁBB OLVASOM »
bankszámlakivonat
bankszámlakivonat

Bankszámlakivonat igénylése

A bankszámlakivonat igénylése több úton is kérhető bankunktól, de a legegyszerűbb forma minden bizonnyal az internetbankon lekérdezés. Itt meghatározott ideig visszamenőleg kérdezhető le a kivonat

TOVÁBB OLVASOM »
árak
fogyasztói árak

Nőttek a fogyasztói árak 3,6%-kal

3,6%-kal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest. 2024. márciusban a fogyasztói árak átlagosan 3,6%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
ingatlan

Nőtt a Budapesti Ingatlan eredménye

Nőtt a Budapesti Ingatlan adózott eredménye 2023-ban A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) adózás utáni eredménye 10,56 milliárd forintra nőtt 2023-ban az előző

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -