HÍREK

Elfogyott a nulla %-os hitel

Viszik mint a cukrot?
Tegnapi napon írtunk az MFB nulla százalékos KKV Forgóeszköz programjáról.
A GINOP-8.3.5-18 kódszámú program a vállalkozások működési költségeinek fedezésére kínál megoldást önerő nélkül, maximum öt éves futamidővel, 100%-os előleg mellett. A hitel az MFB Pontok hálózatában igényelhető 2022. december 8-tól.
Hasonló gyorsasággal elfogyott a keret, mint a cukor a boltokból, vagy az üzemanyag az ársapka eltörlése előtt. https://lnkd.in/dJCB-c2j
Aki szerencsével járt és a tegnapi napon egy MFB Ponton (Takarékbank, MKB, OTP Gránitbank) be tudta adni hitelkérelmét.

De mit is nyertek az igénylők?
100 millió Ft hiteligénylés esetében 16%-os kamat mellett kb. 2,5 millió Ft havi törlesztőrészlet és hozzávetőlegesen 148 millió Ft teljes visszafizetendő összeggel számolhatunk 5 éves futamidő mellett.
Nulla százalékos kamat mellett kb. 1,67 millió Ft havi törlesztőrészlet és a teljes futamidő alatt 48 millió Ft-ot nyerhet egy-egy igénylő.

Mi a tanulság?
A jelenlegi kamatszintek mellett, milyen jól is jön egy támogatott EU/Kormányzati hitelprogram. Nem véletlenül fogyott el ilyen hamar. A piaci 16-18%-os hitel kitermelhetetlen kiadást jelentenek a vállalkozásoknak. Ezért is fordultak a https://lnkd.in/dACC6EBp Széchenyi hiteltermékek felé az ügyfelek.
Mind a bankok, mind a pályázati tanácsadók, mind a hitelközvetítők azért ajánlották fel a segítséget az igénylésben, mert hatalmas előnyhöz juthat az a vállalkozás, aki igényelt december 8-án.
Akár díjmentesen, akár díjazás mellett igénybe vett segítség sokszorosan megtérül.
Érdemes segítséget kérni. Titoktartással dolgozik mindenki, nem ellenőrök vagyunk, nem szégyen szakértőket igénybe venni. Minden szakmának megvannak a tudói. Nemcsak a családi házad egy-egy szakmunkájához kérj segítséget, kérj a céged fejlesztéséhez is! Látogass el hozzánk és mond el miben segíthetünk: Projekttanácsadás | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) Főoldal | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)
#MFB #KAVOSZ #GINOP #EU #hitel #támogatás #nullaszázalék #viszikmintacukor #versenyelőny #tanácsadó #pályázatíró #hitelközvetítő #Széchenyikártya #Széchenyiprogram #bank #Takarékbank #MKB #OTP #Gránitbank

hitelmegoldások
elektromos autó

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

átlagkereset
K&H Bank

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
munkaerőpiac

Sokan munkahely váltást terveznek

A versenyszféra munkavállalóinak csaknem kétharmada az idén munkahely váltását tervezi A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésével. A munkahely váltását 63 százalékuk

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -