HÍREK

Maradnak a családtámogatások

Marad a családtámogatások többsége 2024.12.31-ig

December 13-án https://lnkd.in/dvWxVgTC és december 21-én https://lnkd.in/dCyMPTPB fogalmaztuk meg a várakozásokat, piaci pletykákat, miniszterelnök úr bejelentését.

A Magyar Közlöny legfrissebb számában Magyar Közlöny (magyarkozlony.hu) meg is jelent a sokak által várt kormányrendelet.

A döntés alapján 2024.12.31-ig elérhető
– a babaváró támogatás/hitel 10 millió Ft-os összege, további információk Babaváró hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)
– a CSOK és a Falusi CSOK támogatás akár 600e-10 millió Ft összegben, további információk CSOK | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)
– fontos de nem a rendeltben szereplő, hogy a kedvező 3%-os kamatozású CSOK és Falusi CSOK mellé igényelhető 600e-15 millió Ft összegű hitel igényelhető, igénylés Hitelkalkulátor | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)
– új építésű ingatlanokhoz kapcsolódó 5%-os lakásvásárlási és 27%-os építési ÁFA visszaigénylése
– nagycsaládosok autóvásárlási támogatás maximum 2,5 millió Forint mértékben (vételár legfeljebb feléig) Főoldal | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)
– 30. év alatti nők a diploma megszerzését követő 2 éven belül gyermeket vállalnak a diákhitel elengedésre kerül

A módosuló preferált településlista a közlöny 54. oldalától elérhető szintén Magyar Közlöny (magyarkozlony.hu)

Nagy volt a roham, a bankok sorra adták ki a szabályváltozásokat a befogadásáról a családtámogatások igényléséről.

Akinek nem sikerült minden igazolást beszerezni és igénylést elindítani újra megnyílt a lehetőség. Szakértőink segítsége díjmentes és a felmerülő kérdésektől a folyósításig segítenek!

#Magyarközlöny #családtámogatás #babaváró #CSOK #falusicsok #nagycsaládosautóvásárlás #diákhitel #ÁFA #visszatérítés #preferálttelepülések #CSOKhitel #igénylés #továbbikétév #szakértő #díjmentes #segítség

hitelmegoldások
babakötvény

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

casco
foglalkoztatottság

Nőtt a foglalkoztatottak száma

4 millió 723 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,6%. 2024 februárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos

TOVÁBB OLVASOM »
Babakötvény
babakötvény

Babakötvény után járó támogatás

Varga Mihály: megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás Megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás.190 ezer gyermek 1,8

TOVÁBB OLVASOM »
befektetési
Egyéb kategória

NAV: online egyszerű az szja-bevallás

NAV: online a legegyszerűbb az szja-bevallási tervezetek elfogadása Online a legegyszerűbb és leggyorsabb a személyijövedelemadó-bevallási tervezetek átnézése, elfogadása – hívta fel a figyelmet a Nemzeti

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
Mobil fizetés

Sok magyar mobillal fizet

Mastercard: minden harmadik magyar kártyabirtokos fizet rendszeresen mobillal A magyar bankkártya használók  digitalizáltsága tovább nőtt, elsősorban a mobilfizetés és az online vásárlás terén. A külföldi

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -