HÍREK

Érkezik a 13.havi nyugdíj februárban

Január 12-től érkeznek az emelt nyugdíjak és februárban érkezik a nyugdíjasok számára a 13. havi nyugdíj, amely átlagosan 416ezer Forint.

Varga Mihály pénzügyminiszter úr közösségi oldalán posztolt nyugdíjtémában. 2023-ban 6150 milliárd Forintot is meghaladja a nyugdíjkifizetések összege.

Az emelésekkel és a 13.havi nyugdíjjal együtt az átlagos nyugdíj összege Magyarországon elérte a 200e Forintot.

Varga Mihály elmondta, hogy 2010 óta a nyugdíjak összege duplájára emelkedett, vásárlóértéke 20%-kal növekedett ez idő alatt.

A pénzügyminiszter úr elmondta, hogy céljuk a válságban is a nyugdíjak értékének megőrzése. A jelenlegi energiaárak, inflációhatásokon belül a nyugdíjasokat a fűtés, gyógyszer és élelmiszerárváltozás érinti a leginkább. Sokan egyre nehezebben tudják a megélhetési költségeiket fedezni, ezért kimondottan jól jön az emelés.

Sajnos nem egyszer találkozunk a Főoldal | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon vagy szakértőinknél olyan nyugdíjassal, akinek átmeneti pénzügyi megoldásra van szüksége, de a bankok életkori korlátok miatt csak adóstárs bevonásával tudnak nekik hitelt adni. Hiába a biztos nyugdíj általában a 65 éves életkor olyan határ ami után már csak egy családtaggal együtt tudnak hitelt igénybe venni. A nyugdíjasok a megélhetés mellett ugyanúgy terveznek beruházásokat, pl. fűtési rendszer módosítása, fa, széntüzelésről gázkazánra átállás, szigetelés, napelem, amelyek könnyebbé és olcsóbbá teszik a mindennapjaikat és a megélhetésüket.

#VargaMihály #pénzügyminiszter #pénzügyminisztérium #nyugdíj #nyugdíjemelés #13havi #nyugdíjkassza #rezsi #infláció #gyógyszer #élelmiszer #fűtés #szigetelés #napelem #megélhetés #beruházás #hitel #személyikölcsön #szabadfelhasználásúhitel #OTP #Takarékbank #MKB #megoldás #adóstárs

Forrás: Varga Mihály Facebook, Zöldhitel főoldal | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

szabadfelhasználású hitel

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

otthonfelújítás
otthonfelújtási

Otthonfelújítási program indítása

Otthonfelújítási program indítását javasolja az ÉVOSZ a lakásvagyon műszaki állagának javításáért A lakásvagyon műszaki állagának javítása érdekében az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) otthonfelújítási támogatási

TOVÁBB OLVASOM »
kormány
gazdaság

A kormány csökkenti a hiányt

PM: a kormány fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt A költségvetés a válságokban is helytállt. A rendkívüli kiadások mellett is biztosította a forrásokat a nyugdíjak és

TOVÁBB OLVASOM »
árak
fogyasztói árak

A fogyasztói árak 3,7%-kal nőttek

3,7%-kal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest 2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat.

TOVÁBB OLVASOM »
Revolut
betét

MNB: betétet kínál a Revolut

MNB: betétet kínál a Revolut, de a magyar betétgarancia védőernyőjén kívül marad Aktív betétgyűjtésbe kezdett a litvániai székhelyű, Magyarországon határon átnyúló szolgáltatóként működő Revolut Bank.

TOVÁBB OLVASOM »
gazdaság
gazdaság

A gazdaság teljesítménye stagnált

2023 IV. negyedévében a gazdaság teljesítménye stagnált, az előző negyedévihez és a 2022. IV. negyedévihez képest sem változott Magyarország bruttó hazai terméke 2023 IV. negyedévében a nyers adatok

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -