HÍREK

Változatlan a jegybanki alapkamat

A Monetáris Tanács keddi ülése és döntése alapján az Magyar Nemzeti Bank nem változtatott az alapkamat szinten. 

A jegybanki alapkamat 13,0 százalékos szinten marad továbbra is a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa keddi, idei első kamatmeghatározó ülése alapján.

A kamatfolyosó két szélét sem módosította a Monetáris Tanács.

Gyakorlatilag minden elemző, így a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) szakértői is a változatlan kamatszintet vetítették előre.

A kamatszint változatlansága mellett továbbra is a jelenlegi kamatszintek mellett kínálják hiteleiket a bankok, melyek igénylésében szakértőink tudnak segíteni. Add meg milyen terveid vannak Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) és mi segítünk a megoldás megtalálásban!

#MNB #alapkamat #hitelkamat #szakértő

Forrás: www.mti.hu;

jegybanki alapkamat alakulása

magyar

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

átlagkereset
K&H Bank

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
munkaerőpiac

Sokan munkahely váltást terveznek

A versenyszféra munkavállalóinak csaknem kétharmada az idén munkahely váltását tervezi A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésével. A munkahely váltását 63 százalékuk

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -