HÍREK

Megérkezett a Babakötvény éves állami támogatása

Varga Mihály: megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás

 

Megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás, 72 ezer gyermek 1,6 milliárd forint támogatást kapott – jelentette be a pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook oldalán.

Varga Mihály közölte: a gyermeket nevelő családok már közel 220 milliárd forintot takarítottak meg Babakötvényben.
A pénzügyminiszter a posztban arra is kitért, miért előnyös a Babakötvény: havonta bármekkora összeg félretehető; kamata az előző évi infláció plusz 3 százalék (jelenleg 17,5 százalék) és az állam ehhez nyújt még további 10 százalék, de maximum 12 ezer forint külön támogatást is minden évben. Az online is megnyitható kötvényre nincs számlavezetési díj, adó-, járulék- és illetékmentes.
Hozzátette: minden újszülött gyermeknek 42 500 forint életkezdési támogatást biztosít a kormány.
A kormány a veszélyes időkben is megvédi a családtámogatásokat, a költségvetés továbbra is biztosítja az ehhez szükséges forrásokat – zárta posztját a pénzügyminiszter.

#babakötvény #támogatás #állami_támogatás #Varga_Mihály #pénzügyminisztérium

Forrás: www.mti.hu; Személyi kölcsön megoldások | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)

babakötvény

MTI 2023. április 6., csütörtök 9:46

babakötvény

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

kormány
otthonfelújtási

Otthonfelújítási program indítása

Otthonfelújítási program indítását javasolja az ÉVOSZ a lakásvagyon műszaki állagának javításáért A lakásvagyon műszaki állagának javítása érdekében az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) otthonfelújítási támogatási

TOVÁBB OLVASOM »
forgalom
gazdaság

A kormány csökkenti a hiányt

PM: a kormány fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt A költségvetés a válságokban is helytállt. A rendkívüli kiadások mellett is biztosította a forrásokat a nyugdíjak és

TOVÁBB OLVASOM »
zöldenergia
fogyasztói árak

A fogyasztói árak 3,7%-kal nőttek

3,7%-kal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest 2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat.

TOVÁBB OLVASOM »
árak
betét

MNB: betétet kínál a Revolut

MNB: betétet kínál a Revolut, de a magyar betétgarancia védőernyőjén kívül marad Aktív betétgyűjtésbe kezdett a litvániai székhelyű, Magyarországon határon átnyúló szolgáltatóként működő Revolut Bank.

TOVÁBB OLVASOM »
munkaerőpiac
gazdaság

A gazdaság teljesítménye stagnált

2023 IV. negyedévében a gazdaság teljesítménye stagnált, az előző negyedévihez és a 2022. IV. negyedévihez képest sem változott Magyarország bruttó hazai terméke 2023 IV. negyedévében a nyers adatok

TOVÁBB OLVASOM »
átlagkereset
K&H Bank

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -