HÍREK

A lakásfelújítást tervezők 32%-a tervez hitelt igényelni a munkálatokhoz

Az Újház Centrum az Opinio-val  közös reprezentatív kutatás keretében 1142 ember megkérdeztek, hogy terveznek e felújítást vagy építkezést.

A megkérdezettek 48%-a tervez otthonfelújítást, építkezést szebbé tenni a családi fészket.

A lakásfelújítás, építkezés megvalósításában a legnagyobb várható gondnak az árnövekedést és a szakemberek elfoglaltsága miatt késéseket, későbbi megvalósítást tartják. E mellett a nem megfelelő szakemberek, vagy félbehagyott munkák, amelyek még leginkább foglalkoztatja a megkérdezetteket.

Az árnövekedés miatt saját anyagbeszerzést, a megoldások újragondolását, e miatti megtakarításokat szeretnének elérni a kutatásban résztvevők.

Mindössze 11%- nyilatkozott úgy, hogy mindent rábíz a kivitelezőre, 47% minden saját maga szeretne megvalósítani, 42% pedig vegyesen, tehát szakember és saját munkákkal fogja elkészíteni a felújítást.

A megkérdezettek 85%-a alapanyagok vagy a munkálatokra is tervez több ajánlatot kérni és ez alapján dönteni.

A felújítást tervezők 32%-ának szükséges hitelt felvenni a munkáltatok megvalósításához. A felújítást tervezők 28%-a az áremelkedés miatt elhalasztotta az árnövekedés miatt az átalakításokat. A megkérdezettek 27%-a a árváltozások ellenére is folytatja az otthonuk szépítését.

A hitelfelvevők 2/3-a nem támogatott, piaci hitel tervez igényelni, míg a fennmaradó 1/3- tervezi CSOK, Babaváró, Zöldhitel, otthonfelújítási hitel felvételét.

Hitelek széles köre áll rendelkezésre a felújítást, építkezést tervezőknek, melyben a Zöldhitel Csoport szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hitelkalkuláció a www.zoldlakashitel.hu és a www.zoldszemelyikolcson.hu oldalainkon elérhetőek vagy szakértőink a 06303426308, 06707911313-as telefonszámokon várják az érdeklődő hívásokat.

#hitel #lakáshitel #személyikölcsön #felújítás #építkezés #ZöldhitelCsoport #Újházcentrum

Forrás: Újházcentrum, Opinio, www.zoldhitel.hu

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

befektetési
befektetési alap

Nőtt a befektetési alapok vagyona

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban. Így a hónap végén

TOVÁBB OLVASOM »
4-keszpenz-befizetes-atmbe
tudástár

Készpénz befizetése ATM-be

Nem minden banknál van lehetőségünk lakossági ügyfélként igénybe venni az ATM-be való befizetést, illetve nem minden ATM-ben van lehetőségünk készpénz befizetésre. Fontos tudnivalók: A bankjegyeket

TOVÁBB OLVASOM »
3-idpontfoglalas-bankfiokba
tudástár

Időpontfoglalás a bankfiókba

A  legtöbb banknál online egyszerűen foglalhatunk időpontot személyes ügyíntézéshez. Persze lehőség van telefonos időpont foglalásra is. Online foglalás menete ( általános ): A bank internetes/mobilbankos

TOVÁBB OLVASOM »
2-folyoszamla-kivonat-igenyles
tudástár

Bankszámlakivonat igénylése

A bankszámlakivonatot több úton is kérhetjük bankunktól, de a legegyszerűbb forma minden bizonnyal az internetbankon lekérdezés. Itt meghatározott ideig visszamenőleg kérdezhető le a kivonat (ez

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -