HÍREK

A lakásfelújítást tervezők 32%-a tervez hitelt igényelni a munkálatokhoz

Az Újház Centrum az Opinio-val  közös reprezentatív kutatás keretében 1142 ember megkérdeztek, hogy terveznek e felújítást vagy építkezést.

A megkérdezettek 48%-a tervez otthonfelújítást, építkezést szebbé tenni a családi fészket.

A lakásfelújítás, építkezés megvalósításában a legnagyobb várható gondnak az árnövekedést és a szakemberek elfoglaltsága miatt késéseket, későbbi megvalósítást tartják. E mellett a nem megfelelő szakemberek, vagy félbehagyott munkák, amelyek még leginkább foglalkoztatja a megkérdezetteket.

Az árnövekedés miatt saját anyagbeszerzést, a megoldások újragondolását, e miatti megtakarításokat szeretnének elérni a kutatásban résztvevők.

Mindössze 11%- nyilatkozott úgy, hogy mindent rábíz a kivitelezőre, 47% minden saját maga szeretne megvalósítani, 42% pedig vegyesen, tehát szakember és saját munkákkal fogja elkészíteni a felújítást.

A megkérdezettek 85%-a alapanyagok vagy a munkálatokra is tervez több ajánlatot kérni és ez alapján dönteni.

A felújítást tervezők 32%-ának szükséges hitelt felvenni a munkáltatok megvalósításához. A felújítást tervezők 28%-a az áremelkedés miatt elhalasztotta az árnövekedés miatt az átalakításokat. A megkérdezettek 27%-a a árváltozások ellenére is folytatja az otthonuk szépítését.

A hitelfelvevők 2/3-a nem támogatott, piaci hitel tervez igényelni, míg a fennmaradó 1/3- tervezi CSOK, Babaváró, Zöldhitel, otthonfelújítási hitel felvételét.

Hitelek széles köre áll rendelkezésre a felújítást, építkezést tervezőknek, melyben a Zöldhitel Csoport szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hitelkalkuláció a www.zoldlakashitel.hu és a www.zoldszemelyikolcson.hu oldalainkon elérhetőek vagy szakértőink a 06303426308, 06707911313-as telefonszámokon várják az érdeklődő hívásokat.

#hitel #lakáshitel #személyikölcsön #felújítás #építkezés #ZöldhitelCsoport #Újházcentrum

Forrás: Újházcentrum, Opinio, www.zoldhitel.hu

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

SZJA bevallás
SZJA bevallás

SZJA bevallás tudnivalók

A 2022-ben szerzett jövedelem bevallása a NAV oldalának SZJA bevallás témakörében megadott információk szerint 1. Adóbevallási tervezet (SZJA bevallás) Kinek készít a Nemzeti Adó- és

TOVÁBB OLVASOM »
nőttek az ipari termelői árak
KSH jelentés

Nőttek az ipari termelői árak

Nőttek az ipari termelői árak 2022 decemberében az egy évvel korábbihoz képest 34,9%-kal. Az előző hónaphoz viszonyítva 0,1%-kal mérséklődtek, 2022-ben átlagosan pedig 33,7%-kal emelkedtek 2022

TOVÁBB OLVASOM »
energiahatékonysági beruházások
energiahatékonyság

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek több mint 3000 milliárd forint összegben   Az energiahatékonysági beruházások, kötelezettségi rendszer által ösztönzött beruházások teljes összege az évtized végéig elérheti Magyarországon

TOVÁBB OLVASOM »
babaváró
babaváró akció

120ezer Ft jóváírás babaváró igényléssel

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) partnerénél, a K&H Banknál, elérhető 120.000 Forint jóváírás 10 millió Forint babaváró támogatás/hitel igénylése és folyósítása esetén!  Az akció

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -