HÍREK

A lakásfelújítást tervezők 32%-a tervez hitelt igényelni a munkálatokhoz

Az Újház Centrum az Opinio-val  közös reprezentatív kutatás keretében 1142 ember megkérdeztek, hogy terveznek e felújítást vagy építkezést.

A megkérdezettek 48%-a tervez otthonfelújítást, építkezést szebbé tenni a családi fészket.

A lakásfelújítás, építkezés megvalósításában a legnagyobb várható gondnak az árnövekedést és a szakemberek elfoglaltsága miatt késéseket, későbbi megvalósítást tartják. E mellett a nem megfelelő szakemberek, vagy félbehagyott munkák, amelyek még leginkább foglalkoztatja a megkérdezetteket.

Az árnövekedés miatt saját anyagbeszerzést, a megoldások újragondolását, e miatti megtakarításokat szeretnének elérni a kutatásban résztvevők.

Mindössze 11%- nyilatkozott úgy, hogy mindent rábíz a kivitelezőre, 47% minden saját maga szeretne megvalósítani, 42% pedig vegyesen, tehát szakember és saját munkákkal fogja elkészíteni a felújítást.

A megkérdezettek 85%-a alapanyagok vagy a munkálatokra is tervez több ajánlatot kérni és ez alapján dönteni.

A felújítást tervezők 32%-ának szükséges hitelt felvenni a munkáltatok megvalósításához. A felújítást tervezők 28%-a az áremelkedés miatt elhalasztotta az árnövekedés miatt az átalakításokat. A megkérdezettek 27%-a a árváltozások ellenére is folytatja az otthonuk szépítését.

A hitelfelvevők 2/3-a nem támogatott, piaci hitel tervez igényelni, míg a fennmaradó 1/3- tervezi CSOK, Babaváró, Zöldhitel, otthonfelújítási hitel felvételét.

Hitelek széles köre áll rendelkezésre a felújítást, építkezést tervezőknek, melyben a Zöldhitel Csoport szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hitelkalkuláció a www.zoldlakashitel.hu és a www.zoldszemelyikolcson.hu oldalainkon elérhetőek vagy szakértőink a 06303426308, 06707911313-as telefonszámokon várják az érdeklődő hívásokat.

#hitel #lakáshitel #személyikölcsön #felújítás #építkezés #ZöldhitelCsoport #Újházcentrum

Forrás: Újházcentrum, Opinio, www.zoldhitel.hu

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

használt autó
használt autó

A használt autó import nőtt

Havi szinten nőtt, éves szinten csökkent a behozott használt autó darabszám májusban Májusban 9234 import használt autó kapott magyar rendszámot, 13 százalékkal több, mint áprilisban.

TOVÁBB OLVASOM »
cetelem
cetelem eladás

A Cetelem Bank is elkelt

A Cofidis Csoport megvásárolja a Magyar Cetelem Bankot   A Cofidis SA megállapodást írt alá a napokban a BNPP PF Group magyarországi leányvállalatának megvásárlásáról, így

TOVÁBB OLVASOM »
támogatás
vállalkozóvá válási támogatás

Támogatás vállalkozóvá váláshoz

Czomba Sándor: több mint hatmilliárd forintból indul vállalkozóvá válást elősegítő támogatás program   A kormány a háború és az elhibázott szankciók sújtotta gazdasági helyzetben is

TOVÁBB OLVASOM »
munkanélküliségi ráta
munkanélküliségi ráta

Friss munkanélküliségi ráta adatok

3,9% volt a munkanélküliségi ráta A munkanélküliek száma 2023 áprilisában 190 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 3,9% volt. 2023. február–április az egy évvel korábbihoz képest: A 2023. február–áprilisi időszakban

TOVÁBB OLVASOM »
diákhitel
Diákhitel

Diákhitel kedvező számlával

A Diákhitel Központ által a pénzintézetek számára meghirdetett nyílt pályázaton hat jelentkezőből négy pénzintézettel, az Erste-, Gránit-, MBH- és az OTP Bankkal szerdán megkötötték a

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -