HÍREK

Marad a babaváró támogatás/hitel

Marad a babaváró, hosszabodik az otthonfelújítási támogatás?

Korábban a bizonytalanságról írtunk, hogy továbbra is elérhető lesz e ez a támogatási forma https://lnkd.in/dYbf_-Pd.

Ma a Miniszterelnök úr sajtótájékoztatójából kapott információk alapján a december 31-én megszűnő babaváró támogatás/kölcsön megmarad. A részletei még nem ismertek, de a piaci pletykák szerint a felhasználás szigorodni fog, ingatélancélhoz lesz kötött.

Babaváró hitelszerződések volumene 2022. októberben 29 milliárd Forintot tett ki, ami az elmúlt két évet vizsgálva a legalacsonyabb és negyedével csökkent az idei évben. Több mint 1800 milliárd Forint összegben igényeltek már babavárót a családok a 2019 nyári bevezetés óta.

A másik jó hír, hogy az otthonfelújítási támogatás meghosszabítják 3 hónappal, de egyenlőre ez sem került hivatalos formában megerősítésre.
2021. feburárjától elérhető a 3+3 millió Forintos támogatási forma, amelyet az önerő nélküli megoldás esetén kedvező kamatozású hitelt igénylők is fel tudtak használni.
Rengetegen hajráznak még az utolsó munkákkal és számlákkal, ez egy kis levegőhöz juttathat mindenkit. A halasztás sokkal nagyobb többletterhet nem fog okozni, inkább a családok, vállalkozók és az elbíráló közigazgatás számára jelent könnyebbséget.

Az ügyfelek 1,5-2 órás telefonos várakozásokról számolnak be mire ügyintézővel tudnak beszélni. A hosszú várakozás után viszont szinten mindenki nagyon pozitív hozzáállásról, konkrét válaszokról és segítségről számol be.

A rezsitámogatás fenn fog maradni, a családtámogatások erősödnek, már csak az lesz a kérdés, hogyan lesz képes a pénzügyminiszter úr és a költségvetés a kereteket biztosítani. Nem kételkedünk, hogy lesz megoldás és bízunk benne az a pénzügyi piacok számára nem okoz majd negatív benyomást.

Akár babaváró hitel Babaváró hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) akár személyi kölcsön megoldást Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) keresel akkor szakértői segítséggel valószínűleg könnyebb, gyorsabb, kedvezőbb megoldást találhatsz mint az első szembejövő bankba betérve.

#OrbánViktor #miniszterelnök #bejelentés #babaváró #otthonfelújítási #hajrá #család #vállakozó #kormányablak #ügyfélszolgálat #kedvesség #rezsitámogatás #megmarad #pénzügyminisztérium #megoldás #pénzügyipiacok

szabadfelhasználású hitel

energiahatékonysági beruházások

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

munkahely
munkaerőpiac

Sokan munkahely váltást terveznek

A versenyszféra munkavállalóinak csaknem kétharmada az idén munkahely váltását tervezi A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésével. A munkahely váltását 63 százalékuk

TOVÁBB OLVASOM »
foglalkoztatottság
foglalkoztatottság

Stagnál a foglalkoztatottak száma

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5% 2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos

TOVÁBB OLVASOM »
átlagkereset
átlagkereset

Nőtt a bruttó átlagkereset

A bruttó átlagkereset 655 600 forint volt 2023 decemberében, 16,4%-kal magasabb, mint egy évvel korábban 2023 decemberében a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 655

TOVÁBB OLVASOM »
GINOP
munkaerőpiac

Munkaerőpiaci aktívitás a GINOP-ban

NGM: a munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programban A munkaerőpiaci aktivitás növelése

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -