HÍREK

Marad a babaváró támogatás/hitel

Marad a babaváró, hosszabodik az otthonfelújítási támogatás?

Korábban a bizonytalanságról írtunk, hogy továbbra is elérhető lesz e ez a támogatási forma https://lnkd.in/dYbf_-Pd.

Ma a Miniszterelnök úr sajtótájékoztatójából kapott információk alapján a december 31-én megszűnő babaváró támogatás/kölcsön megmarad. A részletei még nem ismertek, de a piaci pletykák szerint a felhasználás szigorodni fog, ingatélancélhoz lesz kötött.

Babaváró hitelszerződések volumene 2022. októberben 29 milliárd Forintot tett ki, ami az elmúlt két évet vizsgálva a legalacsonyabb és negyedével csökkent az idei évben. Több mint 1800 milliárd Forint összegben igényeltek már babavárót a családok a 2019 nyári bevezetés óta.

A másik jó hír, hogy az otthonfelújítási támogatás meghosszabítják 3 hónappal, de egyenlőre ez sem került hivatalos formában megerősítésre.
2021. feburárjától elérhető a 3+3 millió Forintos támogatási forma, amelyet az önerő nélküli megoldás esetén kedvező kamatozású hitelt igénylők is fel tudtak használni.
Rengetegen hajráznak még az utolsó munkákkal és számlákkal, ez egy kis levegőhöz juttathat mindenkit. A halasztás sokkal nagyobb többletterhet nem fog okozni, inkább a családok, vállalkozók és az elbíráló közigazgatás számára jelent könnyebbséget.

Az ügyfelek 1,5-2 órás telefonos várakozásokról számolnak be mire ügyintézővel tudnak beszélni. A hosszú várakozás után viszont szinten mindenki nagyon pozitív hozzáállásról, konkrét válaszokról és segítségről számol be.

A rezsitámogatás fenn fog maradni, a családtámogatások erősödnek, már csak az lesz a kérdés, hogyan lesz képes a pénzügyminiszter úr és a költségvetés a kereteket biztosítani. Nem kételkedünk, hogy lesz megoldás és bízunk benne az a pénzügyi piacok számára nem okoz majd negatív benyomást.

Akár babaváró hitel Babaváró hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) akár személyi kölcsön megoldást Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) keresel akkor szakértői segítséggel valószínűleg könnyebb, gyorsabb, kedvezőbb megoldást találhatsz mint az első szembejövő bankba betérve.

#OrbánViktor #miniszterelnök #bejelentés #babaváró #otthonfelújítási #hajrá #család #vállakozó #kormányablak #ügyfélszolgálat #kedvesség #rezsitámogatás #megmarad #pénzügyminisztérium #megoldás #pénzügyipiacok

szabadfelhasználású hitel

energiahatékonysági beruházások

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

SZJA bevallás
SZJA bevallás

SZJA bevallás tudnivalók

A 2022-ben szerzett jövedelem bevallása a NAV oldalának SZJA bevallás témakörében megadott információk szerint 1. Adóbevallási tervezet (SZJA bevallás) Kinek készít a Nemzeti Adó- és

TOVÁBB OLVASOM »
nőttek az ipari termelői árak
KSH jelentés

Nőttek az ipari termelői árak

Nőttek az ipari termelői árak 2022 decemberében az egy évvel korábbihoz képest 34,9%-kal. Az előző hónaphoz viszonyítva 0,1%-kal mérséklődtek, 2022-ben átlagosan pedig 33,7%-kal emelkedtek 2022

TOVÁBB OLVASOM »
energiahatékonysági beruházások
energiahatékonyság

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek több mint 3000 milliárd forint összegben   Az energiahatékonysági beruházások, kötelezettségi rendszer által ösztönzött beruházások teljes összege az évtized végéig elérheti Magyarországon

TOVÁBB OLVASOM »
babaváró
babaváró akció

120ezer Ft jóváírás babaváró igényléssel

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) partnerénél, a K&H Banknál, elérhető 120.000 Forint jóváírás 10 millió Forint babaváró támogatás/hitel igénylése és folyósítása esetén!  Az akció

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -