HÍREK

Marad a babaváró támogatás/hitel

Marad a babaváró, hosszabodik az otthonfelújítási támogatás?

Korábban a bizonytalanságról írtunk, hogy továbbra is elérhető lesz e ez a támogatási forma https://lnkd.in/dYbf_-Pd.

Ma a Miniszterelnök úr sajtótájékoztatójából kapott információk alapján a december 31-én megszűnő babaváró támogatás/kölcsön megmarad. A részletei még nem ismertek, de a piaci pletykák szerint a felhasználás szigorodni fog, ingatélancélhoz lesz kötött.

Babaváró hitelszerződések volumene 2022. októberben 29 milliárd Forintot tett ki, ami az elmúlt két évet vizsgálva a legalacsonyabb és negyedével csökkent az idei évben. Több mint 1800 milliárd Forint összegben igényeltek már babavárót a családok a 2019 nyári bevezetés óta.

A másik jó hír, hogy az otthonfelújítási támogatás meghosszabítják 3 hónappal, de egyenlőre ez sem került hivatalos formában megerősítésre.
2021. feburárjától elérhető a 3+3 millió Forintos támogatási forma, amelyet az önerő nélküli megoldás esetén kedvező kamatozású hitelt igénylők is fel tudtak használni.
Rengetegen hajráznak még az utolsó munkákkal és számlákkal, ez egy kis levegőhöz juttathat mindenkit. A halasztás sokkal nagyobb többletterhet nem fog okozni, inkább a családok, vállalkozók és az elbíráló közigazgatás számára jelent könnyebbséget.

Az ügyfelek 1,5-2 órás telefonos várakozásokról számolnak be mire ügyintézővel tudnak beszélni. A hosszú várakozás után viszont szinten mindenki nagyon pozitív hozzáállásról, konkrét válaszokról és segítségről számol be.

A rezsitámogatás fenn fog maradni, a családtámogatások erősödnek, már csak az lesz a kérdés, hogyan lesz képes a pénzügyminiszter úr és a költségvetés a kereteket biztosítani. Nem kételkedünk, hogy lesz megoldás és bízunk benne az a pénzügyi piacok számára nem okoz majd negatív benyomást.

Akár babaváró hitel Babaváró hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) akár személyi kölcsön megoldást Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) keresel akkor szakértői segítséggel valószínűleg könnyebb, gyorsabb, kedvezőbb megoldást találhatsz mint az első szembejövő bankba betérve.

#OrbánViktor #miniszterelnök #bejelentés #babaváró #otthonfelújítási #hajrá #család #vállakozó #kormányablak #ügyfélszolgálat #kedvesség #rezsitámogatás #megmarad #pénzügyminisztérium #megoldás #pénzügyipiacok

szabadfelhasználású hitel

energiahatékonysági beruházások

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

használt autó
használt autó

A használt autó import nőtt

Havi szinten nőtt, éves szinten csökkent a behozott használt autó darabszám májusban Májusban 9234 import használt autó kapott magyar rendszámot, 13 százalékkal több, mint áprilisban.

TOVÁBB OLVASOM »
cetelem
cetelem eladás

A Cetelem Bank is elkelt

A Cofidis Csoport megvásárolja a Magyar Cetelem Bankot   A Cofidis SA megállapodást írt alá a napokban a BNPP PF Group magyarországi leányvállalatának megvásárlásáról, így

TOVÁBB OLVASOM »
támogatás
vállalkozóvá válási támogatás

Támogatás vállalkozóvá váláshoz

Czomba Sándor: több mint hatmilliárd forintból indul vállalkozóvá válást elősegítő támogatás program   A kormány a háború és az elhibázott szankciók sújtotta gazdasági helyzetben is

TOVÁBB OLVASOM »
munkanélküliségi ráta
munkanélküliségi ráta

Friss munkanélküliségi ráta adatok

3,9% volt a munkanélküliségi ráta A munkanélküliek száma 2023 áprilisában 190 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 3,9% volt. 2023. február–április az egy évvel korábbihoz képest: A 2023. február–áprilisi időszakban

TOVÁBB OLVASOM »
diákhitel
Diákhitel

Diákhitel kedvező számlával

A Diákhitel Központ által a pénzintézetek számára meghirdetett nyílt pályázaton hat jelentkezőből négy pénzintézettel, az Erste-, Gránit-, MBH- és az OTP Bankkal szerdán megkötötték a

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -