HÍREK

Elindult a Széchenyi MAX+ program

Már mindenki a karácsonyi előkészületek finisében van, de mér mindig jönnek a jövő évet meghatározó fontos hírek.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter úr bejelentette, hogy december 23-tól lehet igényelni a Kavosz Széchenyi Kártya MAX+ termékeit. A jelenlegi Széchenyi termékek szerződéskötéseit még be sem fejezték a bankok és az ügyfelek, de már itt is az új program.
Nettó 5%-os kamattal elérhető finanszírozási megoldás, mely az állami támogatásnak köszönhetően a piaci megoldásoknál jelentősen kedvezőbb, az alábbi formában érhetőek el:
– Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+
– Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Likviditási Hitel MAX+
– Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Mikrohitel MAX+
– Agrár Beruházási Hitel MAX+
További részletek a www.kavosz.hu oldalon elérhetőek illetve igény jelzése a www.zoldszechenyikartya.hu oldalon.

A családtámogatások köre is bővülni fog, mert azon hölgyek, akik gyermeket vállalnak 30 éves koruk alatt, amíg be nem töltik a 30 életévüket teljes adómentességet kapnak. Hogy mennyien fogják igénybe venni az kérdéses, de biztos lesznek olyan családok, akik ezt figyelembe véve vállalnak gyermeket.

Az otthonfelújítási támogatás igénylésének december 31-i határidő módosításnak kérdése is lezárult. Néhány kivételtől eltekintve nem lesz hosszabbítás, tehát aki tudja be kell nyújtania év végig.
A kivétel azon családok esetében áll fenn március 31-ig, ahol magzat, gyermek elhalálozása történt (szerződés kötés, számlakibocsátás idején után) vagy napelem telepítés esetén szeptember 30-ig volt beadott csatlakozási kérelme és volt július 31-ig megkötött kivitelezési szerződése, de szintén a sajnálatos családi eseményt figyelembe véve.

A Magyar Kormány még betett néhány csomagot a karácsonyfa alá, mind a vállalkozások, mind a családok vonatkozásában, de azért a költségvetési szigorítások irányvonalán nem változtattak.

2023-ban is érdemes igénybe venni és utánajárni a lehetőségeknek a szakértők segítségével. Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)

Addig is pihenjen mindenki, mert hosszú volt 2022. Minden év 1-1 nap kivételével egyforma, de a lassan befejeződő évünk mintha hosszabb lenne. Háború, rezsi, infláció, stb, de mindennek vége van egyszer..

#Kavosz #NagyMárton #gazdaságfejlesztés #miniszter #SzéchenyiKártyaMAX#likviditás #turisztika #beruházás #mikrohitel #agrár #nettó5százalék #pénzügyminisztérium #családtámogatás #gyermekvállalás #30évalatt #adómentesség #otthonfelújítás #hosszabbítás

szabadfelhasználású hitel

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

SZJA bevallás
SZJA bevallás

SZJA bevallás tudnivalók

A 2022-ben szerzett jövedelem bevallása a NAV oldalának SZJA bevallás témakörében megadott információk szerint 1. Adóbevallási tervezet (SZJA bevallás) Kinek készít a Nemzeti Adó- és

TOVÁBB OLVASOM »
nőttek az ipari termelői árak
KSH jelentés

Nőttek az ipari termelői árak

Nőttek az ipari termelői árak 2022 decemberében az egy évvel korábbihoz képest 34,9%-kal. Az előző hónaphoz viszonyítva 0,1%-kal mérséklődtek, 2022-ben átlagosan pedig 33,7%-kal emelkedtek 2022

TOVÁBB OLVASOM »
energiahatékonysági beruházások
energiahatékonyság

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek

Energiahatékonysági beruházások jöhetnek több mint 3000 milliárd forint összegben   Az energiahatékonysági beruházások, kötelezettségi rendszer által ösztönzött beruházások teljes összege az évtized végéig elérheti Magyarországon

TOVÁBB OLVASOM »
babaváró
babaváró akció

120ezer Ft jóváírás babaváró igényléssel

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) partnerénél, a K&H Banknál, elérhető 120.000 Forint jóváírás 10 millió Forint babaváró támogatás/hitel igénylése és folyósítása esetén!  Az akció

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -