HÍREK

Elindult a Széchenyi MAX+ program

Már mindenki a karácsonyi előkészületek finisében van, de mér mindig jönnek a jövő évet meghatározó fontos hírek.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter úr bejelentette, hogy december 23-tól lehet igényelni a Kavosz Széchenyi Kártya MAX+ termékeit. A jelenlegi Széchenyi termékek szerződéskötéseit még be sem fejezték a bankok és az ügyfelek, de már itt is az új program.
Nettó 5%-os kamattal elérhető finanszírozási megoldás, mely az állami támogatásnak köszönhetően a piaci megoldásoknál jelentősen kedvezőbb, az alábbi formában érhetőek el:
– Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+
– Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Likviditási Hitel MAX+
– Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Mikrohitel MAX+
– Agrár Beruházási Hitel MAX+
További részletek a www.kavosz.hu oldalon elérhetőek illetve igény jelzése a www.zoldszechenyikartya.hu oldalon.

A családtámogatások köre is bővülni fog, mert azon hölgyek, akik gyermeket vállalnak 30 éves koruk alatt, amíg be nem töltik a 30 életévüket teljes adómentességet kapnak. Hogy mennyien fogják igénybe venni az kérdéses, de biztos lesznek olyan családok, akik ezt figyelembe véve vállalnak gyermeket.

Az otthonfelújítási támogatás igénylésének december 31-i határidő módosításnak kérdése is lezárult. Néhány kivételtől eltekintve nem lesz hosszabbítás, tehát aki tudja be kell nyújtania év végig.
A kivétel azon családok esetében áll fenn március 31-ig, ahol magzat, gyermek elhalálozása történt (szerződés kötés, számlakibocsátás idején után) vagy napelem telepítés esetén szeptember 30-ig volt beadott csatlakozási kérelme és volt július 31-ig megkötött kivitelezési szerződése, de szintén a sajnálatos családi eseményt figyelembe véve.

A Magyar Kormány még betett néhány csomagot a karácsonyfa alá, mind a vállalkozások, mind a családok vonatkozásában, de azért a költségvetési szigorítások irányvonalán nem változtattak.

2023-ban is érdemes igénybe venni és utánajárni a lehetőségeknek a szakértők segítségével. Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)

Addig is pihenjen mindenki, mert hosszú volt 2022. Minden év 1-1 nap kivételével egyforma, de a lassan befejeződő évünk mintha hosszabb lenne. Háború, rezsi, infláció, stb, de mindennek vége van egyszer..

#Kavosz #NagyMárton #gazdaságfejlesztés #miniszter #SzéchenyiKártyaMAX#likviditás #turisztika #beruházás #mikrohitel #agrár #nettó5százalék #pénzügyminisztérium #családtámogatás #gyermekvállalás #30évalatt #adómentesség #otthonfelújítás #hosszabbítás

szabadfelhasználású hitel

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

KORÁBBI HÍREK

munkanélküliségi ráta
munkanélküliségi ráta

Friss munkanélküliségi ráta adatok

3,9% volt a munkanélküliségi ráta A munkanélküliek száma 2023 áprilisában 190 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 3,9% volt. 2023. február–április az egy évvel korábbihoz képest: A 2023. február–áprilisi időszakban

TOVÁBB OLVASOM »
diákhitel
Diákhitel

Diákhitel kedvező számlával

A Diákhitel Központ által a pénzintézetek számára meghirdetett nyílt pályázaton hat jelentkezőből négy pénzintézettel, az Erste-, Gránit-, MBH- és az OTP Bankkal szerdán megkötötték a

TOVÁBB OLVASOM »
bruttó átlagkereset
bruttó átlagkereset

577 900 Ft volt a bruttó átlagkereset

2023 márciusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 577 900, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 398 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 16,6,

TOVÁBB OLVASOM »
SZJA
Egyéb kategória

SZJA beadás május 22-ig

A 2022. évi személyi jövedelemadó bevallás (SZJA) benyújtásának határideje 2023. május 22. A bevallás tervezeteket a NAV már közzétette, azok elérhetők NAV felületén, a következő

TOVÁBB OLVASOM »
NAV
NAV SZJA bevallás

NAV SZJA bevallás online

Online a legegyszerűbb és leggyorsabb az szja-tervezetek átnézése, elfogadása. Akinek még nincs ügyfélkapuja, bármikor regisztrálhat a rendszerbe. Ezután azonnal eléri elektronikusan a saját szja-bevallási tervezetét.

TOVÁBB OLVASOM »
hitel
új hitel jövedelem szabályok

Növekvő hitel jövedelem arány

Új hitel szabályok: Az adósságfék szabályok módosításáról döntött a Magyar Nemzeti Bank A Magyar Nemzeti Bank (MNB) július 1-jétől a magasabb jövedelemarányos eladósodottságot engedő jövedelmi

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -