HÍREK

Elindult a Széchenyi MAX+ program

Már mindenki a karácsonyi előkészületek finisében van, de mér mindig jönnek a jövő évet meghatározó fontos hírek.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter úr bejelentette, hogy december 23-tól lehet igényelni a Kavosz Széchenyi Kártya MAX+ termékeit. A jelenlegi Széchenyi termékek szerződéskötéseit még be sem fejezték a bankok és az ügyfelek, de már itt is az új program.
Nettó 5%-os kamattal elérhető finanszírozási megoldás, mely az állami támogatásnak köszönhetően a piaci megoldásoknál jelentősen kedvezőbb, az alábbi formában érhetőek el:
– Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+
– Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Likviditási Hitel MAX+
– Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ (emelt összeggel)
– Széchenyi Mikrohitel MAX+
– Agrár Beruházási Hitel MAX+
További részletek a www.kavosz.hu oldalon elérhetőek illetve igény jelzése a www.zoldszechenyikartya.hu oldalon.

A családtámogatások köre is bővülni fog, mert azon hölgyek, akik gyermeket vállalnak 30 éves koruk alatt, amíg be nem töltik a 30 életévüket teljes adómentességet kapnak. Hogy mennyien fogják igénybe venni az kérdéses, de biztos lesznek olyan családok, akik ezt figyelembe véve vállalnak gyermeket.

Az otthonfelújítási támogatás igénylésének december 31-i határidő módosításnak kérdése is lezárult. Néhány kivételtől eltekintve nem lesz hosszabbítás, tehát aki tudja be kell nyújtania év végig.
A kivétel azon családok esetében áll fenn március 31-ig, ahol magzat, gyermek elhalálozása történt (szerződés kötés, számlakibocsátás idején után) vagy napelem telepítés esetén szeptember 30-ig volt beadott csatlakozási kérelme és volt július 31-ig megkötött kivitelezési szerződése, de szintén a sajnálatos családi eseményt figyelembe véve.

A Magyar Kormány még betett néhány csomagot a karácsonyfa alá, mind a vállalkozások, mind a családok vonatkozásában, de azért a költségvetési szigorítások irányvonalán nem változtattak.

2023-ban is érdemes igénybe venni és utánajárni a lehetőségeknek a szakértők segítségével. Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)

Addig is pihenjen mindenki, mert hosszú volt 2022. Minden év 1-1 nap kivételével egyforma, de a lassan befejeződő évünk mintha hosszabb lenne. Háború, rezsi, infláció, stb, de mindennek vége van egyszer..

#Kavosz #NagyMárton #gazdaságfejlesztés #miniszter #SzéchenyiKártyaMAX#likviditás #turisztika #beruházás #mikrohitel #agrár #nettó5százalék #pénzügyminisztérium #családtámogatás #gyermekvállalás #30évalatt #adómentesség #otthonfelújítás #hosszabbítás

szabadfelhasználású hitel

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

casco
casco biztosítás

Emelkedtek a casco díjak

5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt. 5,9 százalékkal magasabb,

TOVÁBB OLVASOM »
kgfb
kgfb

Biztosítás kell a robogókra

A segédmotoros kerékpárra is kell kötelező gépjármű-biztosítás kötése. A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítás  nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre kell.

TOVÁBB OLVASOM »
üzemanyagár
üzemanyag

KSH: Kísérleti üzemanyagár-statisztika

Kísérleti üzemanyagár-statisztikát indít a KSH A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a régiós üzemanyagárak monitorozása és összehasonlíthatósága érdekében 2024. április 19-én pénteken közzéteszi új kísérleti statisztikáját.

TOVÁBB OLVASOM »
befektetési
befektetési alap

Nőtt a befektetési alapok vagyona

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban. Így a hónap végén

TOVÁBB OLVASOM »
bankszámla nyitás
tudástár

Bankszámla nyitás tippek

A legtöbb banknál már online/szelfizve is van lehetőség bankszámla nyitásra. Ma már  léteznek olyan kalkulátorok amik segítenek összehasonlítani a felmerülő költségeket bankszámla nyitás eseténi. Néhány

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -