HÍREK

Otthonfelújítási kérelmek jóváhagyása

Közel 100ezer otthonfelújítási kérelem érkezett be a Magyar Államkincstárhoz decemberben.

Folyamatos a feldolgozás, sorra érkeznek a novemberi Támogatói Okiratok. A beadáshoz képest gyakran teljesen más országrészben történik a jóváhagyás.

A Támogatói Okiratok kiállítását követően néhány napon belül megtörténik a bankszámlára utalás.

A napokban a november közepén beadott kérelmek jóváhagyása történik, de nem feltétlen jelenti egy korábbi kérelemnél, ha még nincs jóváhagyva, hogy elutasításra kerülne csupán nem tudtak még hozzákezdeni a vizsgálatához.

Igazgatási szünet után gőzerővel dolgoznak a feldolgozó szakértőik, még hétvégén is érkeztek a Támogatói Okiratok.

Az otthonfelújítási támogatás napelemberuházás esetén bizonyos feltételek mellett, illetve gyermek elhalálozása okán van még lehetőség kérelmet benyújtani 2023. március 31-ig.

A rezsiárak mellett továbbra is érdemes energiahatékonysági beruházásokra fordítani otthonunkban. Hitel segítségével, gyors megvalósítással sok tíz, százezer Forint is megspórolható a villamos energia, gázfogyasztásból. Kérd díjmentes szakértői segítségünket: Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu)

#otthonfelújítási #támogatás #MagyarÁllamkincstár #TámogatóOkirat #feldolgozás #folyamatos #előrehaladás #napelem #elhalálozás #beadás #márciusig #energia #rezsi #beruházás #hitel #szabadfelhasználás #személyikölcsön #megoldás #Zöldszemélyikölcsön

Forrás: Zöldhitel főoldal | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

szabadfelhasználású hitel

szabadfelhasználású hitel

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

gazdaság
gazdaság

A gazdaság teljesítménye stagnált

2023 IV. negyedévében a gazdaság teljesítménye stagnált, az előző negyedévihez és a 2022. IV. negyedévihez képest sem változott Magyarország bruttó hazai terméke 2023 IV. negyedévében a nyers adatok

TOVÁBB OLVASOM »
K&H
K&H Bank

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -