HÍREK

Pályázat indul szociális területen

740 millió forint értékben indul pályázat a szociális területen

Szociális szolgáltatások fejlesztésére és felzárkózási programok megvalósítására indul pályázat, 740 millió forint értékben. – jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Fülöp Attila közölte,

  • a fogyatékkal élő emberek szállítását,
  • iskolába,
  • munkába jutását segítő szolgálatok új és használt gépjárművek beszerzésére pályázhatnak 400 millió forint értékben.

A második pályázat a családok átmeneti otthonainak szól, amelyek nehézséggel küzdő családoknak nyújtanak átmeneti lakhatási lehetőséget. A szolgáltatást nyújtók 250 millió forint értékben pályázhatnak külső férőhelyek létrehozására, amelyekben a család az intézményrendszer elhagyásának utolsó lépéseként már saját magáról tud gondoskodni – ismertette az államtitkár.

Meghirdettek egy a fiatalok zenei oktatását segítő pályázatot is 90 millió forint értékben

  • civileknek,
  • önkormányzati
  • és egyházi fenntartóknak.

Fülöp Attila kiemelte, köztudott, hogy a zene segíti a tanulást és a koncentrációt. Ezért a pályázattal a zenei oktatás lehetőségének megteremtését és hangszerek beszerzését támogatják.

Mindhárom felhívásra szeptember 15-ig lehet jelentkezni, az autóbeszerzésre és a külső férőhelyek megteremtésére a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézeten, a zenei pályázatra pedig a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságon keresztül – mondta el az államtitkár.

Fülöp Attila kiemelte, a pályázatok keretösszegét költségvetési forrásból biztosítják, mert a kormány az ukrajnai háború okozta nehéz gazdasági helyzet ellenére is elkötelezett amellett, hogy megőrizze, megvédje és lehetőség szerint növelje a szociálisan rászoruló embereket segítő forrásokat.

Készülsz az iskolakezdésre? Utazást tervezel? Szükséged van még hozzá plusz pénzre? Add meg a Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon mekkora összeget szeretnél és mi megküldjük ajánlatainkat!

#pályázat #szociális #terület #támogatás #iskola #egyház

pályázat

Forrás: www.mti.hu

MTI 2023. augusztus 16., szerda 10:08

SZJA

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

személyautók
autóvásárlás

Használt személyautók adás-vétele

JóAutók.hu: először került havi 80 ezer fölé a gazdát cserélő használt személyautók száma. Áprilisban a DataHouse előzetes, becsült adatai szerint a gazdát cserélt személyautók száma

TOVÁBB OLVASOM »
átlagkereset
átlagkereset

Nőtt a bruttó átlagkereset

A bruttó átlagkereset 658 400 forint volt 2024. márciusban, 13,9%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. 2024. márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete

TOVÁBB OLVASOM »
autó
autó

AutoWallis : márkakereskedéseket nyit

Az AutoWallis csoport Renault és Dacia márkakereskedést nyit Budapesten. Közös vállalatot alapított 50-50 százalékos tulajdoni arányban az AutoWallis csoport portugál partnerével, a Salvador Caetano csoporttal.

TOVÁBB OLVASOM »
AutoWallis
autó

Csökkent az AutoWallis nyeresége

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége. Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben. 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év

TOVÁBB OLVASOM »
autómárka
autó

Újabb két kínai autómárka jelenik meg

Újabb két kínai autómárka jelenik meg Magyarországon. Újabb két kínai autómárka jelenik meg a magyarországi autópiacon. A SERES Automotive járműveinek kizárólagos importőri szerződését csütörtökön Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -