HÍREK

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023 és 2024 januárja között.

A beáramló friss tőke mellett a kötvény- és vegyes alapok kiemelkedő teljesítménye járult hozzá a bővüléshez.
Ábrahám András, a K&H privátbank vezetője a közleményben elmondta: a növekedés részben a kiemelkedő hozamoknak, másrészt a beáramló friss pénzeknek köszönhető.

Bánhalmi Gábor, a K&H Alapkezelő vezető stratégája elmondta, hogy a kötvényeket, részvényeket és pénzpiaci eszközöket is tartalmazó vegyes alapok és a kötvényalapok értek el kiemelkedő hozamot. A legtöbb ilyen alap két számjegyű növekedést hozott tizenkét hónap alatt. Emellett volt olyan, amely 19 százalékos kiugró hozamot ért el 2024 és 2023 január között.

személyautók

Kattintson a képre és máris indul az online személyi kölcsön kalkulátorunk!

Népszerűek a fenntarthatóságot elősegítő megtakarítások

A legkedveltebb termékekről szólva közölték, hogy a privátbanki ügyfelek körében is népszerűek voltak a fenntarthatóságot fókuszba helyező megtakarítások. Az úgynevezett felelős befektetések állománya idén januárban 270 milliárd forint volt. Ez már közel 40 százaléka a privátbanknál lévő teljes befektetési alap állománynak – tette hozzá Ábrahám András.

Az idei kilátásokról Bánhalmi Gábor elmondta: a nemzetközi piacokon az elmúlt egy-két évben jellemző bizonytalanság enyhülni látszik. Vannak kedvező növekedési kilátások, de azért sok kockázattal is számolni kell, köztük a geopolitikai feszültségekkel és az ahhoz köthető kockázatokkal.

A banknál legalább 30 millió forint megtakarítással rendelkező privátbanki ügyfelek körében továbbra is a rövid kötvény és pénzpiaci alapok a legnépszerűbbek. Sokan keresik a kötvénytúlsúlyos vegyes alapokat is, leginkább felelős befektetési alapok formájában – jegyezte meg.

Keress bennünket és segítünk a megfelelő lakásbiztosítás megtalálásában! A magyar biztosítók megoldásai alapján kiszámoljuk a legjobb ajánlatot. A lakásbiztosítás mellett Casco, kötelező felelősség (kgfb), hajó, élet, vagyon, felelősség, egészség, nyugdíj, lakás, mezőgazdasági, vállalkozói kötelező környezetvédelmi biztosításokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefon: 30 326 4703, 30 648 9525, 30 342 6308, 30 373 2000. Hívj bennünket és segítünk!

Új vagy használt autót vásárolnál? Utazást tervezel? Lakásfelújításba vágtok bele?  Szükséged van még hozzá plusz pénzre? Add meg a Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon mekkora összeget szeretnél és mi megküldjük ajánlatainkat!

#KH #privátbank #kötvény #fenntarthatóság #befektetési_alap

K&H

Forrás: www.mti.hu

autómárka

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

autó
MBH Bank

MBH: 76 forint osztalékot fizet

Az MBH Bank 76 forint osztalékot fizet részvényenként. Az MBH Bank Nyrt. 24,512 milliárd forint, részvényenként 76 forint osztalékot fizet a 2023-as eredményéből. Amelynek a

TOVÁBB OLVASOM »
szja
foglalkoztatás

Biztonságos munkahelyek

NGM helyettes államtitkár: a kormány elkötelezett a biztonságos munkahelyek mellett. A kormány elköteleztetett a foglalkoztatás bővítése mellett, biztonságos munkahelyek megteremtésével, hogy minél több munkavállaló dolgozhasson,

TOVÁBB OLVASOM »
AutoWallis
munkabér

Munkabér munkahelyválasztási szempont

Még mindig a munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon. A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges.

TOVÁBB OLVASOM »
MNB
alapkamat

Csökkent az MNB alapkamat

 Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a alapkamat mértékét A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a  alapkamat mértékét. A kamatfolyosó

TOVÁBB OLVASOM »
autómárka
átlagkereset

A bruttó átlagkereset nőtt

A bruttó átlagkereset 605 400 forint volt 2024. februárban, 14,0%-kal magasabb, mint egy évvel korábban 2024. februárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -