HÍREK

Bankszámla nyitás tippek

A legtöbb banknál már online/szelfizve is van lehetőség bankszámla nyitásra. Ma már  léteznek olyan kalkulátorok amik segítenek összehasonlítani a felmerülő költségeket bankszámla nyitás eseténi.

Néhány szempont amit érdemes végig gondolni bankszámla nyitás elött:

Határozzuk meg mire szeretnénk használni. Más lehet a megoldás, ha mindennapi pénzügyeinket szeretnénk intézni, vagy valamilyen speciális okból például személyi kölcsön igénylés miatt van szükségünk új számlára.

A bankok a rá érkező jóváírások függvényében további kedvezményeket nyújtanak, ezért célszerű ennek figyelembevételével kiválasztani a bankszámlánkat.

Pénzügyi szokásaink, kiadások-bevételek elemzése segíthet a megfelelő bankszámla megtalálásához. Fontos látni, például, hogy mennyi készpénzt használunk, mennyiszer veszünk fel pénzt egy hónapban. Hiszen havi két alkalommal van lehetőségünk díjmentesen maximum összesen 150.000 Ft felvételére, legfeljebb 2 alkalommal, ezt jogszabály biztosítja.

Fontos szempont lehet az is, milyen messze található bankfiók illetve ATM a lakhelyünktől.

Érdemes évente felülvizsgálnunk, hogy megfelelő-e a számlánk, változhattak a bankolási szokásaink, illetve a számlánk díja is emelkedhetett.

(Ha lesz kalkulátor, akkor itt belinkeljük egy felvezetéssel: hogy a fenti szempontok figyelembevételével kalkuláljunk együtt a honalapunkon, a tervezett bankolási szokásának függvényében, ahhoz illeszkedve nyújtunk segítséget a legkedvezőbb ajánlat megtalálásában és azt követően a számla megnyitásában.)

További szakértői segítség: Személyi kölcsön megoldások | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) vagy a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalakon vagy telefonon a 30-326-4703, 30-373-2000, 70-517-1562.

#bankszámla_nyitás #bankszámla #bank #számlanyitás

bankszámla nyitás

bankszámla nyitás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

személyautók
autóvásárlás

Használt személyautók adás-vétele

JóAutók.hu: először került havi 80 ezer fölé a gazdát cserélő használt személyautók száma. Áprilisban a DataHouse előzetes, becsült adatai szerint a gazdát cserélt személyautók száma

TOVÁBB OLVASOM »
átlagkereset
átlagkereset

Nőtt a bruttó átlagkereset

A bruttó átlagkereset 658 400 forint volt 2024. márciusban, 13,9%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. 2024. márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete

TOVÁBB OLVASOM »
autó
autó

AutoWallis : márkakereskedéseket nyit

Az AutoWallis csoport Renault és Dacia márkakereskedést nyit Budapesten. Közös vállalatot alapított 50-50 százalékos tulajdoni arányban az AutoWallis csoport portugál partnerével, a Salvador Caetano csoporttal.

TOVÁBB OLVASOM »
AutoWallis
autó

Csökkent az AutoWallis nyeresége

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége. Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben. 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év

TOVÁBB OLVASOM »
autómárka
autó

Újabb két kínai autómárka jelenik meg

Újabb két kínai autómárka jelenik meg Magyarországon. Újabb két kínai autómárka jelenik meg a magyarországi autópiacon. A SERES Automotive járműveinek kizárólagos importőri szerződését csütörtökön Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -