HÍREK

Készpénz befizetése ATM-be

Nem minden banknál van lehetőségünk lakossági ügyfélként igénybe venni az ATM-be való befizetést, illetve nem minden ATM-ben van lehetőségünk készpénz befizetésre.

Fontos tudnivalók:

A bankjegyeket közvetlenül a gépbe kell helyezni, nincs szükség borítékra. Az ATM a bankjegyeket egyesével vizsgálja, ezért nem szabad összekapcsolni, a szalagot is távolítsuk el.

Az automata a sérült, összehajtott bankjegyeket visszaadja.

A hamis bankjegyeket az ATM bevonja, ekkor vizsgálat alá kerül és annak eredményét követően, kimenetélőtől függően kerül jóváírásra.

A befizetett összeg rögtön rendelkezésre áll a legtöbb banknál. Azonban van olyan bank, ahol akár kártyatípusonként változóan rá következő nap(ok)on történik a jóváírás. Pl. az Erste bank esetében a 20:30 után befizetett összegek betéti kártya esetében csak másnap, hitelkártya esetében csak a következő banki munkanapon.

Van olyan bank, ahol más számlájára is lehetőség van befizetésre, ekkor a bankkártyánkkal azonosítjuk magunkat. Ez csak bankon belüli ATM esetében nyújtja néhány a bank.

A befizethető bankjegyek db-száma illetve az összeg bankonként és bankon belül bankkártya típusonként is változhat.

A befizetésért elképzelhető, hogy díjat számol fel a bank, de ekkor is kedvezőbb, mintha ugyanezt bankfiókban tennénk. A legtöbb bank ugyanakkor ingyen nyújtja.

További segítség szakértőinktől a Személyi kölcsön megoldások | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) vagy a Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalakon vagy a 30-326-4703, 70-517-1562, 30-373-2000 telefonszámokon.

#ATM #ATM_befizetés #ATM_kereső

ATM

ATM

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

személyautók
autóvásárlás

Használt személyautók adás-vétele

JóAutók.hu: először került havi 80 ezer fölé a gazdát cserélő használt személyautók száma. Áprilisban a DataHouse előzetes, becsült adatai szerint a gazdát cserélt személyautók száma

TOVÁBB OLVASOM »
átlagkereset
átlagkereset

Nőtt a bruttó átlagkereset

A bruttó átlagkereset 658 400 forint volt 2024. márciusban, 13,9%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. 2024. márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete

TOVÁBB OLVASOM »
autó
autó

AutoWallis : márkakereskedéseket nyit

Az AutoWallis csoport Renault és Dacia márkakereskedést nyit Budapesten. Közös vállalatot alapított 50-50 százalékos tulajdoni arányban az AutoWallis csoport portugál partnerével, a Salvador Caetano csoporttal.

TOVÁBB OLVASOM »
AutoWallis
autó

Csökkent az AutoWallis nyeresége

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége. Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben. 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év

TOVÁBB OLVASOM »
autómárka
autó

Újabb két kínai autómárka jelenik meg

Újabb két kínai autómárka jelenik meg Magyarországon. Újabb két kínai autómárka jelenik meg a magyarországi autópiacon. A SERES Automotive járműveinek kizárólagos importőri szerződését csütörtökön Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -