HÍREK

A lakásfelújítást tervezők 32%-a tervez hitelt igényelni a munkálatokhoz

Az Újház Centrum az Opinio-val  közös reprezentatív kutatás keretében 1142 ember megkérdeztek, hogy terveznek e felújítást vagy építkezést.

A megkérdezettek 48%-a tervez otthonfelújítást, építkezést szebbé tenni a családi fészket.

A lakásfelújítás, építkezés megvalósításában a legnagyobb várható gondnak az árnövekedést és a szakemberek elfoglaltsága miatt késéseket, későbbi megvalósítást tartják. E mellett a nem megfelelő szakemberek, vagy félbehagyott munkák, amelyek még leginkább foglalkoztatja a megkérdezetteket.

Az árnövekedés miatt saját anyagbeszerzést, a megoldások újragondolását, e miatti megtakarításokat szeretnének elérni a kutatásban résztvevők.

Mindössze 11%- nyilatkozott úgy, hogy mindent rábíz a kivitelezőre, 47% minden saját maga szeretne megvalósítani, 42% pedig vegyesen, tehát szakember és saját munkákkal fogja elkészíteni a felújítást.

A megkérdezettek 85%-a alapanyagok vagy a munkálatokra is tervez több ajánlatot kérni és ez alapján dönteni.

A felújítást tervezők 32%-ának szükséges hitelt felvenni a munkáltatok megvalósításához. A felújítást tervezők 28%-a az áremelkedés miatt elhalasztotta az árnövekedés miatt az átalakításokat. A megkérdezettek 27%-a a árváltozások ellenére is folytatja az otthonuk szépítését.

A hitelfelvevők 2/3-a nem támogatott, piaci hitel tervez igényelni, míg a fennmaradó 1/3- tervezi CSOK, Babaváró, Zöldhitel, otthonfelújítási hitel felvételét.

Hitelek széles köre áll rendelkezésre a felújítást, építkezést tervezőknek, melyben a Zöldhitel Csoport szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hitelkalkuláció a www.zoldlakashitel.hu és a www.zoldszemelyikolcson.hu oldalainkon elérhetőek vagy szakértőink a 06303426308, 06707911313-as telefonszámokon várják az érdeklődő hívásokat.

#hitel #lakáshitel #személyikölcsön #felújítás #építkezés #ZöldhitelCsoport #Újházcentrum

Forrás: Újházcentrum, Opinio, www.zoldhitel.hu

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

kgfb
átlagkereset

Nőtt a bruttó átlagkereset

A bruttó átlagkereset 658 400 forint volt 2024. márciusban, 13,9%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. 2024. márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete

TOVÁBB OLVASOM »
autó
autó

AutoWallis : márkakereskedéseket nyit

Az AutoWallis csoport Renault és Dacia márkakereskedést nyit Budapesten. Közös vállalatot alapított 50-50 százalékos tulajdoni arányban az AutoWallis csoport portugál partnerével, a Salvador Caetano csoporttal.

TOVÁBB OLVASOM »
AutoWallis
autó

Csökkent az AutoWallis nyeresége

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége. Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben. 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év

TOVÁBB OLVASOM »
autómárka
autó

Újabb két kínai autómárka jelenik meg

Újabb két kínai autómárka jelenik meg Magyarországon. Újabb két kínai autómárka jelenik meg a magyarországi autópiacon. A SERES Automotive járműveinek kizárólagos importőri szerződését csütörtökön Budapesten

TOVÁBB OLVASOM »
szallas.hu
turizmus

Pünkösd idején sokan utaznak majd

Pünkösd idején majdnem annyian utaznak, mint húsvétkor. Pünkösd idején közel annyian utaznak idén, mint húsvétkor a Szallas.hu előfoglalási adatai alapján. Régiós összesítésben Észak-Magyarország és a

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -