HÍREK

Folyamatosan javul a forint árfolyama

Folyamatosan erősödik a Forint

Mindenkiben felmerül a kérdés meddig erősödik, mikor korrigál, mikor fog gyengülni.

Mind a magánszemélyeket, mind a cégeket rosszul érintette a Forint gyengülése. Ennek is voltak persze nyertesei, mint minden más hasonló változásnak.
Több Forintot kapnak az Euros bevételért, a külföldi cégnek ugyanazon euro kiadás mellett a magyar mérnök bérének Forintban emelése nem okoz gondot a pénzügyi tervben, ráadásul még az alkalmazott is boldog.
Kiragadott és elég sarkos példa, de minden érmének két oldala van.
Amikor a nyaralások árai „elszálltak” a Forint gyengülése miatt, akkor sokan mérgelődtek. Személyi kölcsön kalkulátor | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) tervezd nyaralásod velünk.

Volt aki lemondta, volt aki kénytelen kellettlen ráfizetett. Hasonló céges ügyek ugyanúgy megtörténtek az árfolyam klauzulák miatt.

Most sorra halljuk, hogy veszik az eurot magán és céges ügyek miatt.

Mindenben fő a bizalom, az az egyik mozgató rugója még az árfolyamnak is. Ahogy érzékeljük alapvetően nem a hosszú távú erősödésre számítanak az ügyfelek, ismerősök.

De mi is mozgatja most az árfolyamot? Közel egy hét múlva jön az inflációs adat, de ezt már beárazta a piac, bár lehet miatta mozgás, ha a várakozást nagyon felülmúlja az adat. Az MNB az egynapos kamatokhoz nem nyúlt. Elkezdenek jönni az EU-s pénzek, adó, támogatás, költségvetés vonatkozásban már látszik az irány, fény az alagút végén ki hogy áll a kérdéshez.

Bizonytalanságot okoz a megállapodás ellenére az EU pénzek kérdése, az orosz-ukrán háború alakulása, az energiaárak alakulása (folyamatosan csökkenő tőzsdei árakat látunk), az ársapkák kérdésköre, sorolhatnánk még persze.

Sok a bizonytalanság, de mi pozitív folyamatokat várunk a Forinttól és javuló árfolyamot. A mostani 395-400 Forintos euro árfolyamhoz képest is kedvezőbb szinteket.
Egyszer reméljük mi is hasonlóan tudunk ünnepelni, mint ismerősök, barátok, volt kollégák Horvátországból.

#euro#Forint#árfolyam#export#import#infláció#orosz#ukrán#háború#energiaárak#ársapka#tőszde#nyaralás#árfolyamkaluzula#MNB#Horvátország#eurobeveztés#EU#támogatás#szerződés

tanácsadás
profit

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

befektetési
befektetési alap

Nőtt a befektetési alapok vagyona

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban. Így a hónap végén

TOVÁBB OLVASOM »
4-keszpenz-befizetes-atmbe
tudástár

Készpénz befizetése ATM-be

Nem minden banknál van lehetőségünk lakossági ügyfélként igénybe venni az ATM-be való befizetést, illetve nem minden ATM-ben van lehetőségünk készpénz befizetésre. Fontos tudnivalók: A bankjegyeket

TOVÁBB OLVASOM »
3-idpontfoglalas-bankfiokba
tudástár

Időpontfoglalás a bankfiókba

A  legtöbb banknál online egyszerűen foglalhatunk időpontot személyes ügyíntézéshez. Persze lehőség van telefonos időpont foglalásra is. Online foglalás menete ( általános ): A bank internetes/mobilbankos

TOVÁBB OLVASOM »
2-folyoszamla-kivonat-igenyles
tudástár

Bankszámlakivonat igénylése

A bankszámlakivonatot több úton is kérhetjük bankunktól, de a legegyszerűbb forma minden bizonnyal az internetbankon lekérdezés. Itt meghatározott ideig visszamenőleg kérdezhető le a kivonat (ez

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -