HÍREK

K&H:nőtt a privátbanki befektetés

K&H: több mint 50 százalékkal nőtt a privátbanki ügyfelek befektetése

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023 és 2024 januárja között.

A beáramló friss tőke mellett a kötvény- és vegyes alapok kiemelkedő teljesítménye járult hozzá a bővüléshez.
Ábrahám András, a K&H privátbank vezetője a közleményben elmondta: a növekedés részben a kiemelkedő hozamoknak, másrészt a beáramló friss pénzeknek köszönhető.

Bánhalmi Gábor, a K&H Alapkezelő vezető stratégája elmondta, hogy a kötvényeket, részvényeket és pénzpiaci eszközöket is tartalmazó vegyes alapok és a kötvényalapok értek el kiemelkedő hozamot. A legtöbb ilyen alap két számjegyű növekedést hozott tizenkét hónap alatt. Emellett volt olyan, amely 19 százalékos kiugró hozamot ért el 2024 és 2023 január között.

személyautók

Kattintson a képre és máris indul az online személyi kölcsön kalkulátorunk!

Népszerűek a fenntarthatóságot elősegítő megtakarítások

A legkedveltebb termékekről szólva közölték, hogy a privátbanki ügyfelek körében is népszerűek voltak a fenntarthatóságot fókuszba helyező megtakarítások. Az úgynevezett felelős befektetések állománya idén januárban 270 milliárd forint volt. Ez már közel 40 százaléka a privátbanknál lévő teljes befektetési alap állománynak – tette hozzá Ábrahám András.

Az idei kilátásokról Bánhalmi Gábor elmondta: a nemzetközi piacokon az elmúlt egy-két évben jellemző bizonytalanság enyhülni látszik. Vannak kedvező növekedési kilátások, de azért sok kockázattal is számolni kell, köztük a geopolitikai feszültségekkel és az ahhoz köthető kockázatokkal.

A banknál legalább 30 millió forint megtakarítással rendelkező privátbanki ügyfelek körében továbbra is a rövid kötvény és pénzpiaci alapok a legnépszerűbbek. Sokan keresik a kötvénytúlsúlyos vegyes alapokat is, leginkább felelős befektetési alapok formájában – jegyezte meg.

Keress bennünket és segítünk a megfelelő lakásbiztosítás megtalálásában! A magyar biztosítók megoldásai alapján kiszámoljuk a legjobb ajánlatot. A lakásbiztosítás mellett Casco, kötelező felelősség (kgfb), hajó, élet, vagyon, felelősség, egészség, nyugdíj, lakás, mezőgazdasági, vállalkozói kötelező környezetvédelmi biztosításokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefon: 30 326 4703, 30 648 9525, 30 342 6308, 30 373 2000. Hívj bennünket és segítünk!

Új vagy használt autót vásárolnál? Utazást tervezel? Lakásfelújításba vágtok bele?  Szükséged van még hozzá plusz pénzre? Add meg a Személyi kölcsön igénylés | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon mekkora összeget szeretnél és mi megküldjük ajánlatainkat!

#KH #privátbank #kötvény #fenntarthatóság #befektetési_alap

K&H

Forrás: www.mti.hu

autómárka

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

árak
casco biztosítás

Emelkedtek a casco díjak

5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt. 5,9 százalékkal magasabb,

TOVÁBB OLVASOM »
ChatGPT
kgfb

Biztosítás kell a robogókra

A segédmotoros kerékpárra is kell kötelező gépjármű-biztosítás kötése. A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítás  nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre kell.

TOVÁBB OLVASOM »
üzemanyagár
üzemanyag

KSH: Kísérleti üzemanyagár-statisztika

Kísérleti üzemanyagár-statisztikát indít a KSH A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a régiós üzemanyagárak monitorozása és összehasonlíthatósága érdekében 2024. április 19-én pénteken közzéteszi új kísérleti statisztikáját.

TOVÁBB OLVASOM »
kgfb
befektetési alap

Nőtt a befektetési alapok vagyona

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban. Így a hónap végén

TOVÁBB OLVASOM »
bankszámla nyitás
bankszámla nyitás

Bankszámla nyitás tippek

A legtöbb banknál már online/szelfizve is van lehetőség bankszámla nyitásra. Ma már  léteznek olyan kalkulátorok amik segítenek összehasonlítani a felmerülő költségeket bankszámla nyitás eseténi. Néhány

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -