HÍREK

Érkezik a 13.havi nyugdíj februárban

Január 12-től érkeznek az emelt nyugdíjak és februárban érkezik a nyugdíjasok számára a 13. havi nyugdíj, amely átlagosan 416ezer Forint.

Varga Mihály pénzügyminiszter úr közösségi oldalán posztolt nyugdíjtémában. 2023-ban 6150 milliárd Forintot is meghaladja a nyugdíjkifizetések összege.

Az emelésekkel és a 13.havi nyugdíjjal együtt az átlagos nyugdíj összege Magyarországon elérte a 200e Forintot.

Varga Mihály elmondta, hogy 2010 óta a nyugdíjak összege duplájára emelkedett, vásárlóértéke 20%-kal növekedett ez idő alatt.

A pénzügyminiszter úr elmondta, hogy céljuk a válságban is a nyugdíjak értékének megőrzése. A jelenlegi energiaárak, inflációhatásokon belül a nyugdíjasokat a fűtés, gyógyszer és élelmiszerárváltozás érinti a leginkább. Sokan egyre nehezebben tudják a megélhetési költségeiket fedezni, ezért kimondottan jól jön az emelés.

Sajnos nem egyszer találkozunk a Főoldal | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) oldalunkon vagy szakértőinknél olyan nyugdíjassal, akinek átmeneti pénzügyi megoldásra van szüksége, de a bankok életkori korlátok miatt csak adóstárs bevonásával tudnak nekik hitelt adni. Hiába a biztos nyugdíj általában a 65 éves életkor olyan határ ami után már csak egy családtaggal együtt tudnak hitelt igénybe venni. A nyugdíjasok a megélhetés mellett ugyanúgy terveznek beruházásokat, pl. fűtési rendszer módosítása, fa, széntüzelésről gázkazánra átállás, szigetelés, napelem, amelyek könnyebbé és olcsóbbá teszik a mindennapjaikat és a megélhetésüket.

#VargaMihály #pénzügyminiszter #pénzügyminisztérium #nyugdíj #nyugdíjemelés #13havi #nyugdíjkassza #rezsi #infláció #gyógyszer #élelmiszer #fűtés #szigetelés #napelem #megélhetés #beruházás #hitel #személyikölcsön #szabadfelhasználásúhitel #OTP #Takarékbank #MKB #megoldás #adóstárs

Forrás: Varga Mihály Facebook, Zöldhitel főoldal | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

szabadfelhasználású hitel

személyi kölcsön

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A HITELEKKEL, TÁMOGATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy a szabadfelhasználású hitel, személyi kölcsön iránt érdeklődők minél frissebb információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre a heti hírlevél keretében. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

árak
casco biztosítás

Emelkedtek a casco díjak

5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt. 5,9 százalékkal magasabb,

TOVÁBB OLVASOM »
ChatGPT
kgfb

Biztosítás kell a robogókra

A segédmotoros kerékpárra is kell kötelező gépjármű-biztosítás kötése. A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítás  nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre kell.

TOVÁBB OLVASOM »
üzemanyagár
üzemanyag

KSH: Kísérleti üzemanyagár-statisztika

Kísérleti üzemanyagár-statisztikát indít a KSH A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a régiós üzemanyagárak monitorozása és összehasonlíthatósága érdekében 2024. április 19-én pénteken közzéteszi új kísérleti statisztikáját.

TOVÁBB OLVASOM »
kgfb
befektetési alap

Nőtt a befektetési alapok vagyona

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban. Így a hónap végén

TOVÁBB OLVASOM »
bankszámla nyitás
bankszámla nyitás

Bankszámla nyitás tippek

A legtöbb banknál már online/szelfizve is van lehetőség bankszámla nyitásra. Ma már  léteznek olyan kalkulátorok amik segítenek összehasonlítani a felmerülő költségeket bankszámla nyitás eseténi. Néhány

TOVÁBB OLVASOM »
Facebook

Kattints és csatlakozz
Privát Facebook csoportunkhoz!

Ne maradj le az új információkról!

zoldszemelyikolcson_logo

- HITELTIPPEK, SEGÍTSÉG MINDENKINEK -